Scroll to top
Welkom op de website van Maxicus. Wij ontzorgen uw vastgoed!

Syndicus in Vlaanderen

UW VASTGOED "ONTZORGEN", WAT BETEKENT DAT?

Ontzorgen is dé nieuwe trend bij dienstverleners. de uitdrukking “Ontzorgen” betekent dat wij iemand zijn zorgen wegnemen. Dit gebeurt meestal door extra hard te werken om de klant tevreden te houden. Bij de diensten van Maxicus staat het ontzorgen in teken van het wegnemen van alle moeilijkheden voor de mede-eigenaar zodat u met een gerust gemoed uw andere zaken kan opvolgen. In de praktijk betekent het dat wij zéér snel antwoorden op jullie emails, jullie telefoons beantwoorden binnen de kortste tijdspanne, de op de algemene vergaderingen overeengekomen deadlines respecteren.  Met als eindresultaat dat u een tevreden Maxicus klant bent.

HOE "ONTZORGEN" WIJ UW VASTGOED EN GEBOUW?

Uw vastgoed Ontzorgen is dus het wegnemen van alle zorgen. Om deze goed te kunnen aanpakken, moeten we kijken naar de oorzaak ervan. Deze zou kunnen bestaan uit slechte communicatie, ergernissen, misverstanden, onduidelijkheden… Deze zorgen zijn makkelijk op te lossen als men zich ervoor inzet. Ontzorgen is dus ook inzet tonen en aanwezig zijn in het traject van samenwerking met de syndicus. Ontzorgen is een andere uitdrukking is voor “doen wat er gedaan moet worden”.

WAAROM GEBRUIKEN WIJ DE TERM ONTZORGEN?

Bij Maxicus hebben we een aantal schade-experts, herstellers, juristen, die oprecht geïnteresseerd zijn in wat ze voor u kunnen doen. Wij gebruiken de term ontzorgen om aan te duiden dat we klaar staan, altijd! De aandacht die wij in een project stoppen is onverdeeld en gericht. We werken doelgericht, deskundig maar vooral… op maat. We kunnen concluderen dat dit de beste manier van werken is voor ons.

SYNDICUS MET KANTOREN IN GENT EN NINOVE

Hogeschool Gent – Verzekeringen Financiën

Licentie syndicus
Erkend Syndicus BIV 203003 & BIV 511743

Zetel Ninove

Beverstraat 12
9400 Ninove
maxim@maxicus.be
Tel: 054 34 18 18

Zetel De Pinte

Dorp 22
9840 Zevergem
maxim@maxicus.be

09 243 73 37

Zetel Knokke

Zoutelaan 52
8300 Knokke
maxim@maxicus.be

0475 455 456